El que faig

T’acompanyo a acompanyar-te

En el teu procés d’exploració personal:

Un pacte íntim.
Determina què vols, què busques i quina voluntat de canvi tens. Aquesta aliança amb tu és essencial per iniciar una transformació. Quin compromís adquireixes per assolir-ho?

Identificar els senyals.
Per poder canviar necessites reconèixer el punt de partida. La realitat que vius ara és el reflex del teu interior. Com es manifesta a fora? Què et mostra el mirall?

Ampliar horitzons.
Pensaments, emocions, creences, experiències… Què t’està frenant? Quins recursos valuosos tens amagats?

Dissenyar el canvi.
Amplia possibilitats i obre opcions. Calibra la coherència i l’impacte de la nova manera de fer. Com de sostenible és aquest canvi en la teva vida?

Crear potencials nous.
La presa de consciència et dona presència. Viure en present simplifica la manera d’actuar. Crea amb llibertat, harmonia i responsabilitat. Com decideixes que sigui a partir d’ara?

Coaching

El coaching té com a objectiu acompanyar a la persona en els seus processos personals i professionals per assolir alguna cosa que desitja.

El procés inicia per la voluntat de canviar una situació determinada per una altra. Hi ha una necessitat de moviment que comença a l’interior. I que segueix amb una presa de consciència.

Amb el coaching estructural s’acompanya de forma integral, atenent a la persona en totes les seves dimensions humanes.

Amb el coaching sistèmic s’amplia la mirada, incloent-hi els contextos i les seves relacions.

I explorant el món intern, connectant amb un mateix i amb l’entorn, es pot obrir un espai que amplia i genera infinites alternatives.

 

Constel·lacions Familiars

És un mètode de treball terapèutic que aporta comprensions clares sobre dinàmiques ocultes que generen conflictes en la nostra vida.

El seu treball determina el sistema familiar com la base sobre la qual es creen i repeteixen els patrons que adoptem davant les situacions de la vida.

La informació mostrada ens obre una nova mirada amorosa i possibilitats de solució. Amb aquesta eina treballem la dimensió transgeneracional. Ens aporta amplitud, inclusió i perspectiva.

Constel·lacions Organitzacionals

Aquesta mateixa eina enfocada a l’àmbit professional i laboral, proporciona informacions sobre el funcionament en el món de la professió i les empreses.

Clarifica i ordena les dinàmiques que provoquen bloqueig i ofereix tècniques orientades a la solució. S’amplia més la mirada, incloent-hi els diferents sistemes en els quals estem implicats i dels que en formem part.

Contacte

Parlem

646 695 883

E-mail

info@evatorrens.cat

Adreça

Carrer del Cid, 38, Bis,
08720 Vilafranca del Penedès

Horari

Dilluns a divendres
10 a 19 h. (Cita Previa)